Skip to main content

Centar za strane jezike

Jezik ne poznaje granice – otkrijte tečajeve za sve uzraste!

Nastavu u Centru za strane jezike Pučkog otvorenog učilište Čakovec izvode naši iskusni predavači, koji koriste suvremene komunikativne metode poučavanja pri čemu je fokus na razvijanju govornih vještina i sposobnosti praktične primjene jezika. Tečajevi stranih jezika dostupni su za djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te za odrasle. Nastava se odvija u manjim grupama polaznika, čime se osigurava individualizirani pristup svakom polazniku. Na taj način stječete solidne jezične kompetencije primjerene upravo vašim potrebama i ciljevima učenja stranog jezika.

Posebno ističemo i naše tečajeve hrvatskog jezika za strance, namijenjene polaznicima koji žele ovladati hrvatskim jezikom i bolje se integrirati u društvo. Naši iskusni profesori hrvatskog jezika individualiziranim pristupom omogućit će stranim državljanima da savladaju jezične vještine i posebnosti hrvatskog jezika. Kroz razgovor, čitanje i pisanje polaznici će moći svladati jezične barijere i aktivno sudjelovati u svakodnevnom životu.

Upišite neki od tečajeva u našem Centru za strane jezike i ovladajte jezikom koji će vam otvoriti nove mogućnosti!

Za sva pitanja kontaktirajte nas telefonski na 040 / 395 – 236, mailom na info@pou-cakovec.hr ili putem obrasca dostupnog na dnu stranice.
Cjenik tečajeva možete vidjeti ovdje.

Jezici u ponudi

Imate pitanje ili se želite predbilježiti za tečaj stranog jezika?

Ispunite obrazac te ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

    Odaberite tečaj/eve stranog jezika koji Vas zanima/ju

    Engleski jezik za djecuEngleski jezik za učenike osnovne školeEngleski jezik za odrasleEngleski opći jezik s upisom u e-knjižicuEngleski poslovni jezik za odrasle s upisom u e-knjižicuKonverzacijski engleski s izvornim govornikomFrancuski jezik za djecuFrancuski jezik za učenike osnovne školeFrancuski jezik za odrasleFrancuski opći jezik s upisom u e-knjižicuKonverzacijski francuski jezikMađarski jezik za učenike osnovne školeMađarski jezik za odrasleKonverzacijski mađarski jezikNjemački jezik za djecuNjemački jezik za učenike osnovne školeNjemački jezik za odrasleNjemački opći jezik s upisom u e-knjižicuKonverzacijski njemački jezikRuski jezik za djecuRuski jezik za učenike osnovne školeRuski jezik za odrasleKonverzacijski ruski jezikŠpanjolski jezik za djecuŠpanjolski jezik za učenike osnovne školeŠpanjolski jezik za odrasleKonverzacijski španjolski jezikTalijanski jezik za djecuTalijanski jezik za učenike osnovne školeTalijanski jezik za odrasleTalijanski opći jezik s upisom u e-knjižicuKonverzacijski talijanski jezikHrvatski jezik za strance

    Slanjem svojih podataka složili ste se i prihvaćate Opće uvjete korištenja.

    Close Menu
    Kontaktirajte nas