Skip to main content
search

Mreža partnera u EU projektima

U sklopu Erasmus+ programa, Pučko otvoreno učilište Čakovec razvilo je bogatu mrežu multidisciplinarnih partnera diljem Europe, čime osiguravamo inovativnost i kvalitetu u obrazovanju odraslih.

U okviru Erasmus+ programa, Pučko otvoreno učilište Čakovec uspostavilo je bogatu i raznoliku mrežu partnera koja obuhvaća akademske institucije, nevladine organizacije, javne ustanove i kompanije iz privatnog sektora širom Europe. Ova široka mreža partnera omogućuje nam da provodimo složene i multidisciplinarne projekte koji su inovativni po naravi i usmjereni na rješavanje specifičnih izazova koji se pojavljuju u obrazovanju odraslih.

Kroz ovakvu suradnju, ne samo da razmjenjujemo najbolje prakse i stručna znanja s našim partnerima, već i otvaramo prilike za međukulturno učenje, razvoj novih pedagoških metoda i alata, te unapređenje kurikuluma. Naša mreža partnera ne samo da je ključna za ostvarivanje naših strateških ciljeva i misije, već i predstavlja čvrst temelj za dugoročnu suradnju, zajednički uspjeh i održivost naših programa i inicijativa.

20

provedenih projekata

45

partnerskih organizacija

15

partnerskih zemalja

2900000

ukupna vrijednost EU projekata u €
Close Menu
Kontaktirajte nas