Skip to main content

Mađarski jezik

Mađarski jezik materinski govori gotovo 15 milijuna ljudi, primarno u Mađarskoj i susjednim zemljama. Učenjem mađarskog jezika moći ćete stupiti u kontakt s velikim brojem govornika u regiji. Poznavanje mađarskog vam otvara vrata karijere i poslovanja u Mađarskoj, koja je važan gospodarski partner Hrvatske.

Naši iskusni predavači će vas kroz interaktivnu nastavu i konverzacijske vježbe podučiti osnovama mađarskog jezika. Savladat ćete izgovor, gramatiku i vokabular za tečnu komunikaciju.

Ovladajte ovim melodičnim i zanimljivim jezikom te proširite svoje vidike i mogućnosti u regiji!

Vrste tečaja u ponudi

Mađarski jezik za učenike osnovne škole

Tečaj je organiziran po znanju i dobi učenika u grupama do 10 polaznika. Nastavni sadržaji prilagođeni su napredovanju polaznika. U radu se koristi pametna ploča sa multimedijskim i interaktivnim sadržajima prilagođenima djeci osnovnoškolske dobi.

Mađarski jezik za odrasle

Tečaj je organiziran po znanju i dobi polaznika u grupama do 10 polaznika. Nastavni sadržaji prilagođeni su napredovanju polaznika. U radu se koristi pametna ploča sa multimedijskim i interaktivnim sadržajima prilagođenima odraslih polaznicima.

Konverzacijski mađarski jezik

Namijenjen je polaznicima koji posjeduje određeno predznanje i govorničko iskustvo.

Za točan broj sati određenog tečaja te njegovu dinamiku izvođenja konzultirajte cjenik.

Upisom u naše tečajeve stranog jezika dobivate garanciju za najbolji omjer cijene i kvalitete.

Cjenik tečajeva

Zajednički europski referentni okvir za jezike

A1 – PRIPREMNI STUPANJ – 140 sati

Polaznik će razumjeti i koristiti poznate svakodnevne izraze i vrlo jednostavne iskaze koji se odnose na zadovoljavanje konkretnih potreba. Može predstaviti sebe i druge te postavljati i odgovarati na pitanja o sebi i drugima kao npr. o tome gdje živi, o osobama koje poznaje i o stvarima koje posjeduje. Može voditi jednostavni razgovor pod uvjetom da sugovornik govori polako i razgovijetno te da je spreman pomoći. S obzirom na svoju širinu, stupnjevi se mogu dijeliti na onoliko modula (ili podstupnjeva) koliko je potrebno da se svladaju u cijelosti.

A2 – TEMELJNI  STUPANJ –  140 sati

Polaznik će razumjeti izolirane rečenice i često rabljene riječi iz područja od neposrednog osobnog interesa (npr. jednostavne podatke o sebi i obitelji, informacije vezane za kupovanje, neposrednu okolinu, posao). Može komunicirati u jednostavnim i uobičajenim situacijama koje zahtijevaju jednostavnu i neposrednu razmjenu informacija o poznatim temama i aktivnostima. Može jednostavno opisati aspekte svoga obrazovanja, neposrednu okolinu te sadržaje iz područja zadovoljavanja neposrednih potreba.

B1 – PRIJELAZNI  STUPANJ – 280 sati

Polaznik će razumjeti glavne misli jasnog, standardnog razgovora na poznate teme s kojima se redovito susreće na poslu, u školi, u slobodno vrijeme itd. Može se snalaziti u većini situacija koje se mogu pojaviti tijekom putovanja kroz područje na kojem se taj jezik govori. Može proizvesti jednostavan vezani tekst na poznatu temu ili temu od osobnog interesa. Može opisati doživljaje i događaje, svoje snove, nade i težnje te ukratko obrazložiti i objasniti svoja stajališta i planove.

B2 – SAMOSTALNI STUPANJ – 140 sati

Polaznik će razumjeti glavne misli složenog teksta o konkretnim i apstraktnim temama, uključujući tehničke rasprave iz svog stručnog područja. Može komunicirati dovoljno točno i neusiljeno sto omogućuje normalnu interakciju s izvornim govornikom bez napora s bilo koje strane. Može proizvesti jasan, detaljni tekst o velikom broju tema te objasniti svoja stajališta o nekoj aktualnoj temi navodeći prednosti i nedostatke različitih opcija.

C1 –  NAPREDNI STUPANJ – 280 sati

Polaznik će razumjeti složene, duže tekstove iz različitih područja i prepoznati implicitna značenja. Može se izražavati točno i neusiljeno bez jako očitog traženja odgovarajućih izraza. Može fleksibilno i učinkovito koristiti jezik u društvenim, akademskim i poslovnim situacijama. Može proizvesti jasan, dobro strukturirani, detaljni tekst na složene teme pokazujući da se uspješno služi jezičnim obrascima, konektorima i kohezivnim sredstvima.

C2 – VRSNI STUPANJ – 140 sati

Polaznik će bez poteškoća praktički razumjeti sve što čuje ili pročita. Može sažeti informaciju iz različitih usmenih ili pisanih izvora, suvislo i jasno prenoseći argumente i činjenice. Može se izražavati neusiljeno, vrlo točno i precizno te razlikovati i finije nijanse značenja cak i u složenijim situacijama.

Imate pitanje ili se želite predbilježiti za tečaj stranog jezika?

Ispunite obrazac te ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

    Odaberite tečaj/eve stranog jezika koji Vas zanima/ju

    Engleski jezik za djecuEngleski jezik za učenike osnovne školeEngleski jezik za odrasleEngleski opći jezik s upisom u e-knjižicuEngleski poslovni jezik za odrasle s upisom u e-knjižicuKonverzacijski engleski s izvornim govornikomFrancuski jezik za djecuFrancuski jezik za učenike osnovne školeFrancuski jezik za odrasleFrancuski opći jezik s upisom u e-knjižicuKonverzacijski francuski jezikMađarski jezik za učenike osnovne školeMađarski jezik za odrasleKonverzacijski mađarski jezikNjemački jezik za djecuNjemački jezik za učenike osnovne školeNjemački jezik za odrasleNjemački opći jezik s upisom u e-knjižicuKonverzacijski njemački jezikRuski jezik za djecuRuski jezik za učenike osnovne školeRuski jezik za odrasleKonverzacijski ruski jezikŠpanjolski jezik za djecuŠpanjolski jezik za učenike osnovne školeŠpanjolski jezik za odrasleKonverzacijski španjolski jezikTalijanski jezik za djecuTalijanski jezik za učenike osnovne školeTalijanski jezik za odrasleTalijanski opći jezik s upisom u e-knjižicuKonverzacijski talijanski jezikHrvatski jezik za strance

    Slanjem svojih podataka složili ste se i prihvaćate Opće uvjete korištenja.

    Close Menu
    Kontaktirajte nas