Skip to main content

Termin i vrijeme sljedeće radionice: 13. 12. 2023. u 17:00 sati.

Koža je čovjekov najveći organ i sve štetne tvari iz okoliša, hrane i proizvoda za njegu koje koristimo ulaze u organizam upravo putem kože. Aromakozmetika vam pruža ulaz u neki sasvim drugi svijet, svijet prirode i otkrivanje nepreglednih mogućnosti kombinacija koje nam pruža kao i rješenje nekih naoko sitnih problema poput stalno suhe i ispucale kože koju ne uspijevate hidratizirati komercijalnim balzamima i kremama.

Komercijalna kozmetika uglavnom sadrži sastojke koji nisu srodni lipidima naše kože te nam stoga ne pružaju primjerenu njegu, zaštitu i efekt kakav bismo željeli. Izradom vlastite prirodne aromakozmetike doprinosimo zdravijem načinu života sebe i svoje obitelji jer za razliku od komercijalne kozmetike, aromakozmetika lišena je svih kemijskih sastojaka štetnih za ljude, životinje i okoliš a istovremeno pruža nam njegu i zaštitu kože kakvu želimo.

S obzirom na to da se božićni i novogodišnji blagdani približavaju, organiziramo za vas prigodnu radionicu izrade božićnih kozmetičkih preparata. Na radionici ćete izrađivati proizvode koji zahtijevaju tek malo truda i strpljenja, a moći ćete ih samostalno napraviti kako biste obradovali sebe i svoje najmilije, uživajući u svakoj minuti provedenoj u tom procesu. Na našoj blagdanskoj radionici naučit ćete kako samostalno izraditi dva esencijalna proizvoda za njegu kože tijekom zimskih mjeseci, bilo za sebe ili za nekoga koga volite: novogodišnji kupka sapunčić i novogodišnji zlatni maslac za tijelo. Otkrit ćete kako koristiti prirodne sastojke poput hladno prešanih biljnih ulja, biljnih maslaca, botanički definiranih esencijalnih/eteričnih ulja i otkriti tajnu spravljanja vlastite prirodne zimske kozmetike koja će pružiti upravo onu njegu koja vam je potrebna.

Nije vam potrebno prethodno znanje o biljnim ekstraktima i aromakozmetici. Sa ove radionice ponijet ćete sa sobom svoje proizvode, skriptu s informacijama i receptima kao i stečeno znanje.

Informacije i upisi: PONEDJELJAK – PETAK: 8 – 14

Požurite s prijavama!

040 / 395 – 236 ili info@pou-cakovec.hr

Tijek radionice:

– uvodno savjetovanje / predavanje (aromaterapija, prednosti prirodne aroma kozmetike u odnosu na komercijalnu kozmetiku, sastojci u prirodnoj kozmetici, sigurna upotreba eteričnih ulja)
– teorijski dio radionice (prikaz sastojaka za ovu radionicu; prirodni voskovi, lanolin, biljna ulja, hidrolati, esencijalna ulja, prikaz tehnika formulacije)
– praktični dio radionice
– izrada proizvoda / svaki polaznik izrađuje vlastite proizvode

Trajanje radionice:

2 – 2,5 sata (ovisno o broju polaznika)

Napomene:

– radionica nije namijenjena trudnicama i osobama mlađim od 18 godina
– svi materijali su uključeni u cijenu radionice: sirovine, pakiranja, printani materijal
– po završetku radionice, polaznici će sa sobom ponijeti izrađene proizvode i printani materijal

Cijena radionice po polazniku:

30 EUR / 226,04 HRK (Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK)

Voditeljica radionice:

Ivana Stilinović, bacc.oec., certificirana aromaterapeutkinja

Želite li se prijaviti ili predbilježiti za neku aktivnost?

Ispunite obrazac te ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

    Odaberite jednu aktivnost koju nudimo i termin iz padajućeg izbornika:

    Iskažite svoj interes te se predbilježite za aktivnost koja Vas zanima. Kontaktirat ćemo Vas kada se oformi skupina polaznika s točnim terminom i datumom realizacije te aktivnosti.

    Slanjem svojih podataka složili ste se i prihvaćate Opće uvjete korištenja.

    Close Menu
    Kontaktirajte nas