Upisi u Školu stranih jezika u Školsku godinu 2020/21.

Upisi u Školu stranih jezika u Školsku godinu 2020/21.

Strani jezici koje možete učiti Pučkom otvorenom učilištu Čakovec:

Engleski jezik
Njemački jezik
Francuski jezik
Talijanski jezik
Ruski jezik
Španjolski jezik

– cijena tečajeva za djecu je 1.600,00 kuna, a za odrasle 2.000,00 kuna za grupu od 6 do 10 polaznika
-za člana obitelji ili drugi strani jezik popust od 30% !
-trajanje tečajeva stranog jezika: 70 sati
-termin: večernji sati radnim danima
-homogene skupine do 10 polaznika
-mogućnost besplatnog probnog sata
suvremene metode poučavanja (multimedijski i interaktivni sadržaji: pametna ploča)
-mogućnost online učenja preko raznih platformi (Zoom, Skype…)

Kontaktirajte nas: 040/396-717 ili 040/395-236 / info@pou-cakovec.hr  i  pou@ck.t-com.hr

Adresa: Ulica kralja Tomislava 52, 40000, Čakovec

————————————————————————————————————————————–

Program učenja engleskog jezika

Izaberite program učenja engleskog jezika u Pučkom otvorenom učilištu Čakovec. To mjesto gdje se susreću dugogodišnja tradicija i moderan pristup nastavi koji možete pronaći nedaleko centra grada, na adresi Kralja Tomislava 52 u Čakovcu.

Pučko otvoreno učilište Čakovec ima bogatu tradiciju i stručan tim ljudi, koji ulaže u svoj napredak i razvoj sudjelujući na brojnim usavršavanjima i edukacijama. Ulažemo i u tehnološki napredak te tako naši stručnjaci u radu koriste pametne ploče, a svaka je učionica suvremeno opremljena i prati zahtjeve današnjeg informatički razvijenog društva. Od ove godine postoji mogućnost online učenja preko raznih platformi kao što su Zoom i Skype. Sami tečajevi provode se u malim homogenim skupinama čiji je program prilagođen potrebama i mogućnostima polaznika.

Grupe engleskog jezika organizirane su za sve dobne skupine, od djece predškolske dobi do odraslih polaznika tečaja. Programi su stoga prilagođeni mogućnostima i potrebama svake grupe polaznika.

Predškolci

Tečaj je organiziran u homogenim skupinama do 10 polaznika. Djeca kroz igru, crtanje, bojanje, imitaciju, pantomimu, glumu i pjesmu upoznaju engleski jezik. Pametna ploča omogućava nastavu koja je obogaćena multimedijskim i interaktivnim sadržajima što je izrazito zanimljivo i privlačno najmlađim polaznicima.

Osnovnoškolsci

Tečaj je organiziran po znanju i dobi učenika u grupama do 10 polaznika. Nastavni sadržaji prilagođeni su napredovanju polaznika te njihovom stupnju znanja. Polaznici će nadograđivati svoje znanje na njima zabavan način kroz aktivnosti kao što su igre uloga, improvizacije, online kvizovi, debate, učenje vokabulara kroz glazbu i slično.

Srednjoškolci

Srednjoškolci rade u malim skupinama do 10 polaznika prema pomno odabranim udžbenicima prilagođenima toj dobnoj skupini. Naglasak u nastavi biti će na raznim konverzacijskim aktivnostima, online kvizovima te debatama putem kojih će polaznici učiti zauzimati i izražavati svoj stav o raznim aktualnim temama. Tečaj priprema polaznike za uspješno polaganje ispita državne mature i međunarodnih ispita koji će im otvoriti vrata studija u inozemstvu.

Odrasli (Engleski opći jezik s upisom u e-knjižicu i Engleski poslovni jezik za odrasle s upisom u e-knjižicu)

Tečaj je organiziran po znanju i dobi učenika u grupama do 10 polaznika. Nastavni sadržaji prilagođeni su napredovanju polaznika. U radu se koristi pametna ploča sa multimedijskim i interaktivnim sadržajima prilagođenima odraslih polaznicima. Andragoški pristup nastavi stavlja naglasak na konverzacijske vještine i ugodnu radnu atmosferu među polaznicima.

Engleski jezik za odrasle

Upis u radnu knjižicu

Informacije i UPISI:  PONEDJELJAK – PETAK:  8  – 14

040/395-236, 396-717, 396-716; info@pou-cakovec.hr