Skip to main content
search

U prostoru Multimedijalne dvorane Muzeja Croata insulanus Grada Preloga održana je, u srijedu 22. svibnja, promocija knjige „Osnove vještine kuhanja”, autorice Anice Naranđe i suautora Krunoslava Tilošanca. Kuharski priručnik „Osnove vještine kuhanja” koncipiran je tako da će sigurno naći mjesto i na policama mnogih ljudi kojima kuhanje nije zvanje, ali jest strast.

Priručnik je namijenjen osposobljavanju polaznika pri obavljanju jednostavnih poslova u zanimanju kuhar te je tiskan u nakladi Pučkog otvorenog učilišta Čakovec i Međimurske županije. Recenzenti su vrsni stručnjaci s ovog područja: Mario Pavić, Željko Neven Bremec te Tomislav Špiček. Ovo je prvi ovakav priručnik o osnovama kuhanja na području Međimurske županije.

Kroz predstavljanje knjige vodila je Željka Ivančok Varga, koja je kroz zanimljiv razgovor s autoricom Anicom Naranđom upoznala posjetitelje s motivima nastajanja ovog priručnika, ali i s cijelim životnim putem autorice. Predstavljanju knjige nazočili su i Mario Zamuda, ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Čakovec, ujedno i autor izdanja, kao i Zdravko Kvakan, zamjenik gradonačelnika Grada Preloga, dok je glazbom predstavljanje upotpunio Krunoslav Lajtman.

Foto: studio VIPRO

Tekst: medjimurski.hr

Close Menu
Kontaktirajte nas