Upisi u ljetni semestar

Upisi u ljetni semestar

Usavršavanje za Programera WEB aplikacija 

Trenutno su najtraženiji programi: Njegovatelj starijih osoba, operater CNC tokarilicom i CNC glodalicom, maser, dadilja, vizažist, samostalni knjigovođa, auto-CAD specijalist, programer WEB aplikacija, menadžer za izradbu i provedbu EU-ovih projekata, zidar, tesar, rukovatelj viličarom, rukovatelj motornom pilom, fasader, pivar, ratar, pčelar, voćar, vinogradar-podrumar, šivač, obućar…

Pripreme za maturu

Uspješnost polaznika na maturi je gotovo 100%. Za grupu 8-15 polaznika cijena sata za matematiku, engleski, njemački i hrvatski jezik, kao i za ostale predmete je 20 kuna po školskom satu.  Viša razina matematike traje 60 sati, viša i osnovna razina ostalih predmeta 45 sati. Dočekajte maturu spremni uz vrhunske stručnjake i najpovoljniju cijenu.

Komplet priprema – matematika, hrvatski jezik, strani jezik – 3.300.00 kuna. Početak grupe u 2. mjesecu.

Matematika A razina – 60 sati – 1.800.00 kuna

Matematika B razina, hrvatski jezik, engleski jezik – 45 sati – 1.500,00 kuna

Predavači:

  • Matematika: Ilija Višić, prof.
  • Hrvatski jezik: Dijana Fric, prof.
  • Engleski jezik: Andrea Štefić, mag.

Tečaj šivanja i krojenja – početni i napredni

Trajanje od 30 sati za 1.000,00 kuna. Naučit ćete sašiti odjevni predmet, zavjesu, porubiti hlače, pregače, posteljno rublje i krpe te mnogo drugih priručnih predmeta.

Informatički tečaj za odrasle

Trajanje: 50 sati

Nastava u malim grupama

Sadržaj tečaja: Osnove rada na računalu, pisanje teksta, izrada proračunskih tablica, slanje e-maila, Internet, facebook…

Cijena: 1.000.00 kuna

NOVO!!!

Radionica 3d modeliranja i 3d printanja – trajanje 30 sati

Gastroevent

  • Ručak u 3 koraka za poslovnu ženu – trajanje 30 sati
  • Dekoriranje i aranžiranje prostora za svečanosti – 60 sati
  • Cocktail party – 20 sati

Upisi u Školu satnih jezika 

Engleski jezik  Njemački jezik Francuski jezik Talijanski jezik
Ruski jezik  Španjolski jezik  Ruski jezik  Mađarski jezik  Hrvatski za strance

Cijena tečajeva za djecu je 2.100,00 kuna za grupu od 6 do 10 polaznika, odrasle 2.500,00 kuna za grupu od 6 do 10 polaznika, cijena za 4-5 polaznika – 2.900,00 kuna, za 3 polaznika 3.500,00 kuna, 2 polaznika 5.500,00 kuna, a za individualni tečaj 10.500,00 kuna. U cijenu su uključeni nastavni materijali.

– za rani upis popust od 10%!
– za člana obitelji ili drugi strani jezik popust od 30% !
– trajanje tečajeva stranog jezika: 70 sati
– termin: večernji sati radnim danima i po dogovoru
– homogene skupine do 10 polaznika
– mogućnost besplatnog probnog sata
– suvremene metode poučavanja (multimedijski i interaktivni sadržaji: pametna ploča, interaktivni udžbenici…) i individualni pristup svakom polazniku
– mogućnost online učenja preko raznih platformi (Teams, Zoom, Skype…)
Kontaktirajte nas: 040/396-717 ili 040/395-236 / info@pou-cakovec.hr i pou@ck.t-com.hr
Adresa: Ulica kralja Tomislava 52, 40000, Čakovec
———————————————————————————————————————
Program učenja engleskog jezika

Izaberite program učenja engleskog jezika u Pučkom otvorenom učilištu Čakovec. To je mjesto gdje se susreću dugogodišnja tradicija i moderan pristup nastavi koji možete pronaći nedaleko centra grada, na adresi Kralja Tomislava 52 u Čakovcu.
Pučko otvoreno učilište Čakovec ima bogatu tradiciju i stručan tim ljudi, koji ulaže u svoj napredak i razvoj sudjelujući na brojnim usavršavanjima i edukacijama. Ulažemo i u tehnološki napredak te tako naši stručnjaci u radu koriste pametne ploče, a svaka je učionica suvremeno opremljena i prati zahtjeve današnjeg informatički razvijenog društva. Od ove godine postoji mogućnost online učenja preko raznih platformi kao što su Teams, Zoom i Skype. Sami tečajevi provode se u malim homogenim skupinama čiji je program prilagođen potrebama i mogućnostima polaznika.
Grupe engleskog jezika organizirane su za sve dobne skupine, od djece predškolske dobi do odraslih polaznika tečaja. Programi su stoga prilagođeni mogućnostima i potrebama svake grupe polaznika.

Osnovnoškolsci
Tečaj je organiziran po znanju i dobi učenika u grupama do 10 polaznika. Nastavni sadržaji prilagođeni su napredovanju polaznika te njihovom stupnju znanja. Polaznici će nadograđivati svoje znanje na njima zabavan način kroz aktivnosti kao što su igre uloga, improvizacije, online kvizovi, debate, učenje vokabulara kroz glazbu i slično.
Srednjoškolci
Srednjoškolci rade u malim skupinama do 10 polaznika prema pomno odabranim udžbenicima prilagođenima toj dobnoj skupini. Naglasak u nastavi biti će na raznim konverzacijskim aktivnostima, online kvizovima te debatama putem kojih će polaznici učiti zauzimati i izražavati svoj stav o raznim aktualnim temama. Tečaj priprema polaznike za uspješno polaganje ispita državne mature i međunarodnih ispita koji će im otvoriti vrata studija u inozemstvu.

Engleski jezik za odrasle
Tečaj je organiziran po znanju i dobi učenika u grupama do 10 polaznika. Nastavni sadržaji prilagođeni su napredovanju polaznika. U radu se koristi pametna ploča sa multimedijskim i interaktivnim udžbenicima prilagođenima odraslih polaznicima. Andragoški pristup nastavi stavlja naglasak na konverzacijske vještine i ugodnu radnu atmosferu među polaznicima.
Upis u e-knjižicu
Informacije i UPISI: PONEDJELJAK – PETAK: 8 – 14
040/395-236, 396-717, 396-716; info@pou-cakovec.hr

Informacije i upisi: PONEDJELJAK – PETAK:  8 – 14

040/395-236, 396-717, 396-716; info@pou-cakovec.hr

Promotivni video o programima pogledajte ovdje.