Skip to main content

Sa zadovoljstvom dijelimo vijest da su se partneri na Erasmus+ projektu „Podizanje svijesti za zeleniju budućnost“ službeno okupili na prvom online sastanku!

Predstavnici organizacija iz Hrvatske (GKP ČAKOM – nositelj projekta, Pučko otvoreno učilište Čakovec – partner), Slovenije (Ljudska univerza Lendava – partner) i Sjeverne Makedonije (Cjeloživotno učilište Vanco Prke – partner) virtualno su se sastali kako bi započeli ovaj 18-mjesečni projekt usredotočen na obrazovanje o okolišu.

Tijekom sljedeće godine i pola, surađivat ćemo na:
– Provođenju istraživanja o obrazovanju o okolišu i praksama gospodarenja otpadom u našim zemljama
– Stvaranju resursa poput metodološkog priručnika i kurikuluma za osnaživanje edukatora odraslih i polaznika o zelenim temama
– Provođenju radionica za podizanje svijesti o problemima okoliša
– Razvoju web stranice i interaktivnih alata za promicanje održivosti

Udruživanjem naše strasti i stručnosti, cilj nam je osposobiti pojedince i zajednice znanjem i vještinama za donošenje ekološki osviještenih odluka.

Pratite nas i dalje za više novosti o našem zelenom projektu!

Financirano sredstvima Europske unije. Iznesena mišljenja i stavovi odražavaju isključivo stav autora i ne moraju se podudarati sa stavovima Europske unije ili Agencije za mobilnost i programe EU (AMPEU). Ni Europska unija ni tijelo koje dodjeljuje bespovratna sredstva ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Close Menu
Kontaktirajte nas