Početna konferencija projekta ”Istakni se, osvoji posao 2”

Početna konferencija projekta ”Istakni se, osvoji posao 2”

OSNAŽI  KLJUČNE VJEŠTINE ZA PRONALAZAK I ZADRŽAVANJE POSLA KROZ PODRŠKU KLUBOVA ZA ZAPOŠLJAVANJE!

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Čakovec zajedno  s partnerima Udrugom Zora, Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurje – TICM, Razvojnom agencijom grada Čakovca – ČAKRA-om te Pučkim otvorenim učilištem Čakovec pozivaju Vas na početnu konferenciju projekta

ISTAKNI SE, OSVOJI POSAO 2

(kodni broj UP.01.3.1.01.0104)

koja će se održati 24. 10. 2018. s početkom u 10 sati

u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TICM)

Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec(prostor bivše vojarne)

Projekt je usmjeren na stjecanje i unapređenje ključnih vještina u procesu aktivnog traženja posla nezaposlenih osoba iz Međimurske županije kroz program Klubova za zapošljavanje. Dodatna podrška u stjecanju novih ili usavršavanju postojećih vještina osigurana je od strane partnera kroz provedbu interaktivnih radionica o osnovnim i naprednim informatičkim znanjima, podučavanje o upravljanju projektnim ciklusom, programe podrške u komunikaciji s poslodavcima, predavanja o volontiranju, aktivizmu i  timskom radu te kroz konverzacijske tečajeve engleskog i njemačkog jezika.

Ako ste nezaposleni u dobi od  15 do 60 godina i želite unaprijediti postojeće vještine i steći nova  znanja te osvijestiti svoje potencijale , pridružite nam se 24.10.2018. i saznajte kako!

Molimo da svoj dolazak potvrdite putem linka Prijava na početnu konferenciju ili  putem elektroničke pošte na: jobclub.ck@hzz.hr odnosno telefonom na broj 040 396 814.

*Događanje će biti fotografirano kako bi se omogućilo izvještavanje prema Posredničkom tijelu 2.

Veselimo se Vašem dolasku!

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Hrvatskog  zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Čakovec.