Skip to main content

Pučko otvoreno učilište Čakovec partner je na novom projektu kojem je nositelj Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Čakovec. U ponedjeljak 14. svibnja 2018. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu održalo se svečano potpisivanje i uručivanje ugovora.  Ministar rada i mirovinskoga sustava mr. sc. Marko Pavić, ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar i državna tajnica Katarina Ivanković Knežević uručili su ukupno 55 ugovora u vrijednosti od 71 milijun kuna financiranih iz Europskog socijalnog fonda. Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Područnom uredu Čakovec također je dodijeljen ugovor u okviru Poziva „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – Faza III“ za projekt „Istakni se osvoji posao 2“ .

Projekt „Istakni se osvoji posao 2“ nastavak je uspješnog prethodnika „Istakni se osvoji posao“ čiji je cilj bio podizanje kompetencija i vještina traženja posla nezaposlenih osoba iz Međimurske županije kroz Klubove za zapošljavanje. Projekt sadrži dodatne aktivnosti koje pružaju sustavnu podršku nezaposlenim osobama u razvoju karijere i traženju posla. Također će im biti pružena podrška prije/nakon završetka programa koja će se sastojati od početnih/naprednih informatičkih radionica, PCM, sastanaka s poslodavcima kroz speeddating, tematskih predavanja i konverzacijskog tečaja engleskog i njemačkog jezika.

Partneri u projektu, Tehnološko inovacijski centar Međimurje – TICM, su Razvojna agencija ČAKRA, Udruga Zora i Pučko otvoreno učilište Čakovec. Vrijednost projekta je 942.208,33 kn te je u potpunosti financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Projekt traje 30 mjeseci.

Tijekom projekta Učilište je provoditi konverzacijske radionice iz njemačkog i engleskog jezika.

Close Menu
Kontaktirajte nas