Gosti predavači na Internetskom marketingu i brendiranju

Gosti predavači na Internetskom marketingu i brendiranju

Na predavanjima u sklopu programa obrazovanja za internetski marketing i brendiranje sudjelovali su gosti predavači koji su svojim primjerom pokazali kako se teorija svakako može primijeniti i u praksi. Polaznici su tako imali priliku čuti iskustva stručnjaka za marketing, brending i poslovanje te su zainteresirano kroz razgovor i mnoga postavljena pitanja prošli teme iz tog područja.

 

Na predavanja kao gosti predavači bili su pozvani:

Josip Cofek vlasnik je tvrtke Burza ideja d.o.o. koja se od osnivanja (2008. god.) bavi izradom web stranica na WordPress platformi te popratnim web uslugama. Josip je u posljednjih 15-ak godina radio na preko 500-ak web projekata.

Ivana Zotel Benko je osnivačica kompanije za digitalni marketing Neon 9 Lab. Poznatija je kao internacionalni model, digitalna kreatorica i fotografkinja Greta Gardner (@gretagardner na Instagramu).

Dario Dobošić je internet marketing stručnjak već više od 17 godina. Trenutno je zaposlen kao SEM/SEO stručnjak u tvrtki KG Media gdje vodi Google Ads račune i Link building projekte. Iza njega je preko tisuće uspješnim projekata. Kada ne radi, bavi se streljaštvom, igra stolni tenis i vježba yogu.

Goran Vrabec je osnivač i vlasnik branda Volim ljuto kroz koji od 2012. godine promiče korištenje chili papričica i ljutih umaka u prehrani i modernu poljoprivrednu proizvodnju usko povezanu s digitalnim alatima i online poslovanjem.

 

O zanimljivom pristupu redovne predavačice Martine Zadravec iz agencije Like koja pozivanjem stručnjaka na predavanja te korištenjem konkreta u svome radu omogućuje polaznicima razvijanje vještina i znanja te implementaciju u svome svakodnevnom životu i radu govore povratne informacije samih polaznika koji redovito kroz evaluacije iznose benefite takvog pristupa poučavanju.

 

 

 

 

 

 

Formirana je sljedeća grupa polaznika programa obrazovanja za internetski marketing i brendiranje te ona zajedno s ostalim formiranim grupama polaznika obrazovanja za odrasle preko vaučera kreće s predavanjima u listopadu. O vaučerima i programima koji se izvode na Učilištu saznajte na https://pou-cakovec.hr/vauceri-za-obrazovanje/.