Skip to main content

U Učilištu traju prijave i upisi za razne programe. Odaberite program prema Vašim željama i potrebama.

Projekt Iskra – Iskustvo kreativnih aktivnosti

U  sklopu projekta Iskra  upisuje  polaznike u likovne radionice za osobe starije od 55 godina. Nositelj projekta je POU Zagreb, a partneri POU Zabok, POU Libar Požega te POU Čakovec.  Projekt ISKRA – Iskustvo kreativnih aktivnosti uključit će osobe starije od 55 godina s područja Međimurske, Krapinsko – zagorske, Požeško – slavonske, Osječko – baranjske županije i Grada Zagreba, u kulturne i kreativne aktivnosti razvijene u partnerskim organizacijama (Pučko otvoreno učilište Zagreb, Pučko otvoreno učilište Čakovec, Pučko otvoreno učilište Obris i Pučko otvoreno učilište Zabok) zajedničkom suradnjom polaznika i stručnjaka iz područja kulture i umjetnosti koji su stručnim usavršavanjem stekli znanja i vještine za rad sa starijim osobama, a s ciljem stvaranja uvjeta za dugoročni rad s ciljanim skupinama u formi Sveučilišta za treću životnu dob. Više o projektu na http://www.iskra.pou.hr

Prijave za besplatne likovne radionice za osobe starije od 55 godina  

Nakon završenih radionica bit će napravljena izložba, a svatko od polaznika ima priliku putovati na izložbe u partnerske organizacije.
Radionice će se održavati od siječnja  2019. do svibnja 2019. Polaznici koji se prijavljuju trebaju biti stariji od 55 godina. Grupe će se popunjavati prema zaprimljenim prijavama zato požurite jer ima još jako malo slobodnih mjesta.
1. radionica – „Linorez u umjetnosti i dizajnu”
Trajanje:  36 sati (8 polaznika), provodi Andrea Matić. Polaznici će usvojiti nova znanja o linorezu kao grafičkoj tehnici visokog tiska te njegovoj primjeni u svakodnevnom životu. Radionica uključuje osvještavanje osnovnih likovnih elemenata (crta, kontrast, ritam).
2.radionica „Restauracija uspomene” Trajanje: 36 sati
Provodi: Andrea Matić. Radionica se temelji na starim fotografijama i uspomenama.
Polaznik će izabrati jednu fotografiju koju će crtačkim i slikarskim tehnikama izmijeniti kako bi ju nadogradio „osjećajem” koji uspomena na navedeni događaj izaziva.
3. i 4. radionica „Kamene ploče” Trajanje: 36 sati ( ukupno 16 polaznika)
Provodi: Kristina Pongrac, polaznici će izrađivati mozaike manjih dimenzija od lokalnih dječjih oblutaka, keramičkih pločica, mramora i dr. materijala, a u daljnjim setovima radionica mozaici će dobiti različite namjene – ploče za stolove, prilazne staze, murale…
Polaznici će naučiti kombiniranje elemenata mozaika, obradu fuga i način pravilne aplikacije na samostalno pripremljenu podlogu.
Prijaviti se možete na telefon 040/395-236, 396-716, 396-717 ili na info@poucakovec.hr
Početak radionica je krajem siječanja 2019. godine.

 Mozaik Mozaik1

Škola stranih jezika

Kreću upisi u ljetni semestar!

Tečajevi općeg engleskog i njemačkog jezika po najpovoljnijim cijenama u županiji! Cijena je 2000,00 kn za 70 sati, popust za drugog člana obitelji ili drugi jezik od 30 posto za sve polaznike.

Osnovnoškolci i srednjoškolci istraživat će novi svijet vođeni profesoricama stranih jezika u društvu svojih vršnjaka. Mogućnost sudjelovanja na ljetnih školama u inozemstvu.

Zato ne gubite vrijeme i upišite se već danas! Početak novih grupa u veljači.

 

Pripreme za maturu

Zbog velikog interesa za priprema za maturu formiramo nove grupe za A razinu.

Matematika – trajanje 60 sati, cijena 1.200,00 kuna

Hrvatski jezik – trajanje 45 sati, cijena 900,00 kuna

Engleski jezik – 45 sati, cijena 900 kuna.

Matematika B razina – trajanje 45 sati, cijena 900,00 kuna.

Početak priprema 23.1.2019.
Svi polaznici koji su dosada pohađali pripreme postigli su odlične rezultate na Državnoj maturi. Predavači su ocjenjivači na ispitima Državne mature.  Više o načinu polaganja mature pročitajte klikom ovdje.

 

Upisi u verificirane programe obrazovanja

Želite li se zaposliti u traženim zanimanjima? Odaberite program po Vašoj mjeri. Od najtraženijih programa izdvajamo sljedeće:

Zavarivač MIG-MAG postupkom, Operater CNC tokarilicom i CNC glodalicom, samostalni knjigovođa, maser, vizažist, njegovatelj starijih i nemoćnih osoba, dadilja, pomoćnik u nastavi (obavezan za sve koji rade kao pomoćnici u školama), auto-CAD specijalist, programer WEB aplikacija, Programer C# i ASP.NET, operator na računalu, menadžer za izradbu i provedbu EU-ovih projekata, rukovatelj viličarom, rukovatelj motornom pilom.

 

Poljoprivredni programi

U tijeku su i prijave za upise u programe za poljoprivredne programe: vinogradar-podrumar, pčelar, ratar, voćar, peradar i proizvođač jaja, cvjećar/aranžer, vrtlar, uzgajivač voća, povrća i cvijeća u zatvorenom prostoru.

Sve programe vodi vrhunski stručnjaci i praktičari.

Informacije i upisi: 040/395-236, 040/396-716, 040/396-717 info@pou-cakovec.hr

Cjeloživotno obrazovanje – ključ uspjeha svakog čovjeka.

 

 

 

Close Menu
Kontaktirajte nas