Engleski poslovni jezik za odrasle s upisom u e-knjižicu
Trajanje Broj sati Dinamika Termin Cijena
Rujan – lipanj 140 2×2 sata tjedno Večernji sati 4.000,00kn (8. rata)

Trajanje sata: 90 minuta

Plaćanje i popusti:

  • u 8 rata, putem uplatnica ili na blagajni Učilišta do 20. u mjesecu
  • popust za drugi jezik ili drugog člana obitelji (30 %)
  • popust za svaki sljedeći jezik ili člana obitelji (30 %)

Literatura nije uključena u cijenu.

 


 

A1 – Pripremni stupanj – 140 sati

Polaznik će razumjeti i koristiti poznate svakodnevne izraze i vrlo jednostavne iskaze koji se odnose na zadovoljavanje konkretnih potreba. Može predstaviti sebe i druge te postavljati i odgovarati na pitanja o sebi i drugima kao npr. o tome gdje živi, o osobama koje poznaje i o stvarima koje posjeduje. Može voditi jednostavni razgovor pod uvjetom da sugovornik govori polako i razgovijetno te da je spreman pomoći. S obzirom na svoju širinu, stupnjevi se mogu dijeliti na onoliko modula (ili podstupnjeva) koliko je potrebno da se svladaju u cijelosti.


A2 – TEMELJNI  STUPANJ –  140 sati

Polaznik će razumjeti izolirane rečenice i često rabljene riječi iz područja od neposrednog osobnog interesa (npr. jednostavne podatke o sebi i obitelji, informacije vezane za kupovanje, neposrednu okolinu, posao). Može komunicirati u jednostavnim i uobičajenim situacijama koje zahtijevaju jednostavnu i neposrednu razmjenu informacija o poznatim temama i aktivnostima. Može jednostavno opisati aspekte svoga obrazovanja, neposrednu okolinu te sadržaje iz područja zadovoljavanja neposrednih potreba.


B1 – PRELAZNI  STUPANJ – 280 sati

Polaznik će razumjeti glavne misli jasnog, standardnog razgovora na poznate teme s kojima se redovito susreće na poslu, u školi, u slobodno vrijeme itd. Može se snalaziti u većini situacija koje se mogu pojaviti tijekom putovanja kroz područje na kojem se taj jezik govori. Može proizvesti jednostavan vezani tekst na poznatu temu ili temu od osobnog interesa. Može opisati doživljaje i događaje, svoje snove, nade i težnje te ukratko obrazložiti i objasniti svoja stajališta i planove.


B2 – SAMOSTALNI STUPANJ – 140 sati

Polaznik će razumjeti glavne misli složenog teksta o konkretnim i apstraktnim temama, uključujući tehničke rasprave iz svog stručnog područja. Može komunicirati dovoljno točno i neusiljeno sto omogućuje normalnu interakciju s izvornim govornikom bez napora s bilo koje strane. Može proizvesti jasan, detaljni tekst o velikom broju tema te objasniti svoja stajališta o nekoj aktualnoj temi navodeći prednosti i nedostatke različitih opcija.


C1 –  NAPREDNI STUPANJ – 280 sati

Polaznik će razumjeti složene, duže tekstove iz različitih područja i prepoznati implicitna značenja. Može se izražavati točno i neusiljeno bez jako očitog traženja odgovarajućih izraza. Može fleksibilno i učinkovito koristiti jezik u društvenim, akademskim i poslovnim situacijama. Može proizvesti jasan, dobro strukturirani, detaljni tekst na složene teme pokazujući da se uspješno služi jezičnim obrascima, konektorima i kohezivnim sredstvima.


C2 – VRSNI STUPANJ – 140 sati

Polaznik će bez poteškoća praktički razumjeti sve što čuje ili pročita. Može sažeti informaciju iz različitih usmenih ili pisanih izvora, suvislo i jasno prenoseći argumente i činjenice. Može se izražavati neusiljeno, vrlo točno i precizno te razlikovati i finije nijanse značenja cak i u složenijim situacijama.

Obrazac prijave programa srednjoškolskog obrazovanja: Engleski poslovni jezik za odrasle s upisom u e-knjižicu

    Slanjem svojih podataka složili ste se i prihvaćate Opće uvjete korištenja